Ny prosjektleder i Tenk Tre - Norges Skogeierforbund
Hopp til innholdet arrow_downward

Ny prosjektleder i Tenk Tre

Ragnhild Erevik Fosse (35) skal lede skog- og trenæringens felles bransjeinitiativ, Tenk Tre. Da hun så stillingsutlysningen, traff den på alle punkter.

– Det var full klaff fra første stund. Jeg synes Tenk tre er et fremtidsrettet initiativ, og jeg fikk raskt lyst til å være med på å utvikle prosjektet, sier Erevik Fosse.

Erevik Fosse er utdannet journalist og har en mastergrad i journalistikk fra Universitet i Århus. Hun kommer fra jobben som kommunikasjonsrådgiver og assisterende generalsekretær i KFUK-KFUM-speiderne.

– I første omgang ser jeg fram til å bli enda bedre kjent med alle de dyktige folkene som er engasjert i Tenk Tre på ulike måter, og så har jeg mange ideer og tanker om hvordan historiene og kunnskapen som finnes i prosjektet kan formidles, sier hun.

Tenk Tre startet opp i 2019 og har som mål å vise folk flest, gjennom ulike historier og aktiviteter, hvorfor skog- og trenæringen er en viktig del av fremtiden og det grønne skiftet.

– Det er utrolig spennende å jobbe i skjæringspunktet mellom bærekraft, innovasjon og utvikling. Tenk Tre klarte på kort tid å få meg både engasjert og fascinert, samtidig som jeg lærte mye nytt. Den opplevelsen er jeg supermotivert for å gi andre også, avslutter Erevik Fosse.

Dette er en av de fimene som Tenk Tre har laget.