Vil du jobbe for et aktivt og bærekraftig norsk skogbruk? - Norges Skogeierforbund
Hopp til innholdet arrow_downward

Vil du jobbe for et aktivt og bærekraftig norsk skogbruk?

Vi er på jakt etter en prosjektdirektør som offensivt skal bidra til skogbrukets rammebetingelser og omdømme.

Skognæringa ønsker å styrke sin posisjon som en bærekraftig næring i Norge og har i den sammenheng etablert en stor prosjektsatsing. Til å lede denne satsingen skal Skogeierforbundet ansette prosjektdirektør som offensivt skal bidra til skogbrukets rammebetingelser og omdømme.

Prosjektdirektøren skal lede arbeidet og rapportere direkte til styret i Norges Skogeierforbund. Vår ideelle kandidat er en erfaren leder som kan navigere i skjæringspunktet mellom politikk, samfunn og næring. Arbeidet vil være koblet til politiske beslutningsprosesser og skal ivareta skogbrukets rammebetingelser knyttet til verdiskaping, klima og miljø. Kommunikasjon vil være en viktig del av arbeidet med å fremme skogbrukets stilling.

Du må ha bred erfaring med samfunnskontakt, kommunikasjon og mediehåndtering, og kunne utvikle sterke relasjoner med et bredt spekter av samarbeidspartnere og interessenter. God forståelse for rammebetingelser som påvirker skogbruket, vil være viktig for å lykkes i denne rollen. Stillingen er i utgangspunktet et engasjement ut 2025 og vil være organisert i Norges Skogeierforbund som har lokaler sentralt i Oslo.

Vi ser etter deg som er i stand til å representere skogbruket og skogeierinteresser med autoritet og integritet. Hvis du er klar for en sentral rolle i en organisasjon som står i frontlinjen for å forme fremtiden for bærekraftig skogbruk i Norge, ønsker vi deg velkommen til å ta kontakt.

Interessert? Kontakt Visindi ved Jenny Homme tlf. 916 56 102, Magne Amundsen, tlf. 916 56 101 eller Håvard Nærland tlf. 482 06 620. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Søknad med CV sendes snarest og senest 7. april 2024.

Se Finn-annonsen her.