ZERO arrangerer verksted om skogbasert industri - Norges Skogeierforbund
Hopp til innholdet arrow_downward

ZERO arrangerer verksted om skogbasert industri

Hvordan kan vi skape bedre rammevilkår for bioøkonomi og norsk skogbasert industri? Det er et av spørsmålene som stilles i det digitale verkstedet på årets Zerokonferanse.

Den årlige Zerokonferansen, som arrangeres av Miljøstiftelsen ZERO, blir i år en heldigital konferanse. Det hindrer dem imidlertid ikke å skape viktige møteplasser for næringen.

På konferansens tredje dag, torsdag 12. november, arrangerer de et digital verksted med tittelen «Norsk bioøkonomi – veien til ny biobasert industri». På verkstedet vil man gjennom gruppearbeid i Miro få være med på å diskutere spørsmål som hvordan norsk næringsliv skal få mulighet til å vokse, slik at alle har en reell industri til å fase ut produkter basert på fossile råvarer. Hvordan kan vi skape bedre rammevilkår for bioøkonomi og norsk skogbasert industri? Innspillene fra verkstedet vil ZERO bruke som grunnlag for videre arbeid med å bedre rammevilkårene for bioøkonomien.

På verkstedet møter vi blant annet Gisle Løhre Johansen, markedsansvarlig i Borregaard, og Aasmund Bunkholt, daglig leder i Trefokus. Verkstedet passer for alle som ønsker å diskutere løsninger for biobasert industri i Norge.

Billett til konferansen og påmelding til verkstedet finner du her. Påmelding til verkstedet er gratis.

Norges Skogeierforbund deltar i et samarbeidsprosjekt med Zero om å styrke rammevilkårene for norsk skogbasert industri. Arbeidet med det digitale verkstedet inngår som en del av dette samarbeidet. Innspillene fra verkstedet vil bli brukt videre i en rapport om rammevilkår for skogbasert industri.